INLOGGEN

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Q-Senz met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Q-Senz verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Q-Senz worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Q-Senz aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Q-Senz aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Q-Senz opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Q-Senz alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Q-Senz niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door Q-Senz worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Q-Senz uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door Q-Senz worden onderhouden wordt afgewezen.